luni, aprilie 13, 2009

Incercarea moarte n-are!


Pe cand John trecea pe langa niste elefanti, deodata s-a oprit, tulburat de faptul ca aceste uriase creaturi erau tinute in loc doar de o funie legata de piciorul lor...Era evident ca elefantul putea rupe oricand funia, dar dintr-un motiv nu o facea...John a intrebat pe un ingrijotor de ce animalele nu faceau nicio incercare de a scapa. "Pai", a raspuns el, "cand sunt foarte mici folosim aceasi funie pentru a-i lega, ca sa nu fuga...Pe masura ce cresc, ei cred ca ca nu o pot rupe; cred ca funia inca ii poate tine asa ca nici nu incearca sa se elibereze."
Amicul meu a fost uimit...aceste animale ar putea oricand sa se elibereze, dar pentru ca ele credeau ca nu pot, erau blocate exact acolo unde se aflau. Puternicele si giganticele animale si-au limitat prezentele abilitati de limitarile din trecut.

Cati dintre noi nu trec prin viata crezand ca nu putem face ceva doar pentru ca in trecut am dat gres si refuzam sa incercam ceva nou si provocator datorita mentalitatii nostre??

Poate incercarea ta da gres, dar nu dai gres niciodata incercand!

Alege sa nu accepti falsele bariere si limtari create de trecut!

4 comentarii:

  1. Imi place foarte mult istoririrea acesta, chiar e adevarata, crestem prinsi de anumite traditii sau fapte,vorbe, iar cand ajungem la o cunoastere mai mare , ramanem prinsi de obiceiurile noastre plangandu-ne ca nu putem sa ne eliberam pentru ca lantul e prea gros pt puterile noastre. felicitari pt postare. :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. stau si ma gandesc oare ce sa fie aceata funie are ne-ar putea tine?poate pentru fiecare este altceva!Oricum avem nevoie de ajutorul Cuiva sa ne elibereze in primul rand...mintea!

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant este ca toata robia este la nivelul mintii!!cum ar fi sa ne dam seama ca multe din ideile noastre sunt doar "funii".Eliberarea vine odata cu acceptarea lui Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mintea şi inima trebuiesc păzite..altfel suntem robi..sclavi..

    RăspundețiȘtergere