duminică, februarie 15, 2009

Alta zi...

in care am mai invatat...ca viata este formata din banalitati...te trezesti, mananci, te duci la scoala, vorbesti cu colegii, razi, te intristezi, mergi acasa, inveti, stai pe mess, mai iesi prin oras, etc...Dar, ele sunt cele care dau gust vietii!

...ca de fapt nu orice decizie pe care o iei este cea buna...ci din contra, exista decizii bune si rele ale caror consecinte te vor afecta mai devreme sau mai tarziu...

...cat este de important ca uneori sa faci un exercitiu simplu: sa incerci sa te privesti pe tine insuti din afara, intr-un mod total obiectiv...iti vei da seama cum te vad ceilalti atunci cand vorbesti, cum te porti, etc.

4 comentarii:

  1. unii sunt obsedati de a se vedea prin ochii altora...dar nu isi dau seama ca depun mai mult efort si se consuma mai mult decat sa urmeze niste reguli simple pe care sa le impleteasca cu propria personalitate.
    Din greseli invatam...perfectiunea pt noi oamenii este un dezavantaj!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai si tu rilo dreptate insa ce ai prezentat este o extrema. Atata timp cat menti o linie de mijloc... ai numai de castigat ;)
    Problema apare cand o depasesti :D

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am spus sa te vezi prin ochii altora, ci prin ochii tai, dar lasand de-o parte subiectivismul...stiu ca e greu,poate chiar imposibil dar macar pt un minut ...
    Nu stiu...voi chiar nu v-ati trezit vorbind aiurea? :D

    RăspundețiȘtergere