duminică, februarie 08, 2009

Caracterul este putere


Pe zi ce trece imi dau seama cat de transparenti suntem...Este de ajuns sa ai foarte putin spirit de observatie sau intuitie, iar limbajul atitudinii, al vestimentatiei, al vorbirii , sau scrierii in cazul blogurilor, este imediat descifrat...
Influenta noastra este imaginabil de mare...orice gest sau vorba are un efect asupra celui de de langa noi...un efect bun, sau rau...un cuvant de-al tau poate determina o fapta buna sau din contra...
Am observat ca există oameni atât de drăguţi, senini şi agreabili, încât prezenţa lor are o influenţă bună asupra noastră. Dacă ei îşi fac apariţia într-o încăpere, am impresia că lumina devine mai puternică în jurul lor.
Fiecare suflet este înconjurat de o atmosferă proprie - poate o atmosferă încărcată cu puterea credinţei dătătoare de viaţă, de curaj, speranţă şi înmiresmată cu parfumul iubirii.
Sau poate fi o atmosferă rece, apăsătoare, datorită nemulţumirii şi mai ales al egoismului.
În mod conştient sau nu, fiecare persoană cu care venim în contact este influenţată de atmosfera pe care o emanăm în jur. Şi cu cât este mai mare, mai întinsă influenţa noastră, cu atât mai mare este binele pe care-l putem face.

Un comentariu:

  1. asa e fiecare om are o influenta fie spre viata fie spre moarte,noi alegem ce influenta raspandim in jurul nostru!!

    RăspundețiȘtergere